تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۹ نظر

 اطلاعیه تامین اجتماعی درباره پرداخت حقوق بازنشستگان

مرحله سوم، مربوط به بازنشستگانی که مجموع دریافتی حقوق و مزایای آنان بالای بیست میلیون تومان باشد، بعد از پرداخت حقوق شهریور ماه انجام خواهد شد.

 اطلاعیه تامین اجتماعی درباره پرداخت حقوق بازنشستگان

رویداد۲۴| سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: پیرو اطلاعیه مورخ ۱۲ شهریور این سازمان در خصوص زمانبندی پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق سالیانه مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران، مرحله دوم پرداخت‌ها، برای تمامی بازماندگان همزمان با حقوق شهریور ماه پرداخت می‌شود.

به گزارش ایرنا از سازمان تامین اجتماعی، پیرو اطلاعیه مورخ ۱۲ شهریور این سازمان در خصوص زمانبندی پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق سالیانه مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران، یادآور می شود: مرحله دوم پرداخت‌ها، برای کلیه بازماندگان، همزمان با پرداخت حقوق شهریور ماه از طریق بانک های عامل انجام می‌شود.

این اطلاعیه می افزاید: همچنین مرحله سوم، مربوط به بازنشستگانی که مجموع دریافتی حقوق و مزایای آنان بالای بیست میلیون تومان باشد، بعد از پرداخت حقوق شهریور ماه انجام خواهد شد.

«ضمنا با توجه به ترافیک پایان ماه و وضعیت زیرساخت اینترنت کشور و به جهت جلوگیری از اختلال در سامانه‌های الکترونیکی، دریافت فیش حقوقی از طریق سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی Es.tamin.ir و یا برنامه «تامین من» از ابتدای مهر ماه مقدور است.»

پرداخت مرحله اول برای کلیه بازنشستگانی که مجموع دریافتی حقوق و مزایای آنها تا بیست میلیون تومان است و همچنین کلیه از کارافتادگان، در تاریخ ۱۲ شهریور ماه انجام شد.

سازمان تامین اجتماعی ۱۲ شهریورماه در اطلاعیه‌ای درباره زمان‌بندی پرداخت معوقات بازنشستگان و مستمری‌بگیران اعلام کرد: پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق سالیانه مربوط به فروردین ۱۴۰۴ حدود پنج میلیون نفر بازنشسته و مستمری‌بگیر در سه مرحله و از طریق بانک‌های عامل انجام می‌شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۸
0
2
این مسئولان تامین اجتماعی چقدر تعجیل و شتاب برای پرداخت معوقات فروردین امسال دارند، شهریور سال آینده با معوقات فروردین سال 1405 پرداخت کنند.
بیچاره بیگانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۱
0
1
برای خودم خیلی تاسف میخورم که چرا سی سال از بهترین دوران عمرم را در شغل دولتی سپر کردم که الان باید روز ۱۹ بار نگاه به صحفه گوشی بیندازم ببینم ایا حقوق واریز شده ایا معوقات فرودربن را پرداخت میکنند ایا چیزی اضافه شده الانم که با این حقوقها فقط در حد زنده ماندن میتونیم روش حساب کنیم واللو هنوز معوقه فروردین واریز نشده ای کاش بمیریم که این روزهارا بیشتر نبینیم
بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
0
1
اگرقصدپرداخت داشتی نمی گفتی بعد از حقوق تاریخ میگفتی پس معلوم است که میخواهی بفرستی برای بچه آن خارج
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
0
1
لعنت به همه تان
بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۲
0
0
خدالعنتشون کنه اضافه حقوق رونمیدن یارانه ماروقطع می کنن بعداونایی که مقیم خارج ازکشورهستن رویارانه میدن آخه چقدرازحق بازنشسته تامین اجتماعی میزنن شماها آخه ولی به بازنشسته های دولت اضافه حقوقشون رومیان کمک معیشت هم بهشون میدن خداازتون نگذره
عبدالله
|
France
|
۲۳:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۲
0
1
بعداز پرداخت حقوق شهریور !!یعنی شایدوقتی دیگر وشاید هم زمانی نامعلوم دیگر....؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۲
0
0
امروز 02 مهر 1404 - 23:39 که متأسفانه هنوز هم تکلیف فیش حقوقی شهریور بازنشستگان تامین اجتماعی و معوقات فروردین روشن نشده است چرا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
0
0
تامین اجتماعی دست نااهلش افتاده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
0
خدا ناظر اعمال همه هست .وبی جواب نمی گذارد .دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد.
(هضمشم سنگینه)
نظرات شما